KÖPVILLKOR

Glowday AB är exklusiv distributör av CREYAN SKIN SYSTEM i sverige. 

Showroom & Address:

Glowday AB
Sandhamnsgatan 57C
115 28 Stockholm

VÅRA VILLKOR

Vid lagd beställning skickas en bekräftelse ut till den angivna e-postadress. Du mottar ett nytt mail när din order skickas. 

CREYAN Sverige ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. CREYAN Sverige förbehåller sig rätten att neka en order.

Priserna som anges är alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig CREYAN Sverige rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning. Priserna som anges är alltid inklusive moms.

För information om hur vi på CREYAN Sverige hanterar och behandlar dina personuppgifter, se vår Integritetspolicy.

HANDLA & BETALA

KORTBETALNING

Vi accepterar VISA, Mastercard och American Express. Viktigt att veta är att vi erbjuder 3D Secure/SecureCode som är en säkrare lösning för dig som betalar med kort. Observera dock att det ej går att betala med Electron- eller Maestrokort då Svenska inlösare ej stöder online-handel med dessa.

Våra kortbetalningar hanteras av Klarna payment services och de är licensierade för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) och certifierade enligt PCI DSS. De följer bankernas krav på sekretess och säkerhetcertifieringar.

KLARNA BETALNINGSMETODER

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:
Sverige: Betala inom 30 dagar: Betalningstid är 30 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.

Övriga marknader där Klarna är tillgängligt: Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

LEVERANSINFORMATION & FRAKTKOSTNAD

Över ett visst ordervärde erbjuder vi fri leverans i Sverige, med Postnord. Leveransinformation och din exakta leveranskostnad i kassan. Vi skickar inte varor till  länder utanför Sverige.

Din order hanteras normalt inom 24 timmar och skickas sedan med nästkommande vardag. Vid stora kampanjer och högtider tackar vi dig för ditt tålamod och för din förståelse i att hanteringstiden i vissa fall kan bli något längre men vi ser naturligtvis alltid till att göra vårt allra yttersta för att du så snart som möjligt ska få motta din beställning.

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

ÅNGERRÄTT

Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt (DAL (2005:59)  Ångerrätten påbörjas den dag du mottagit din vara och är giltig i 14 dagar framåt.

Från ångerrätten undantas vissa produkter. Av hälso- och hygienskäl omfattas inte produkter med brutet emballage eller annan bruten plombering. Om varan hanterats i större omfattning än vad som anses nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion, kan Skincity utkräva en ersättning för varans värdeminskning.

Du behöver meddela oss för att nyttja ångerrätten, vi rekommenderar att detta görs till shop@creyanskin.se. Du kan också utöva din ångerrätt genom att fylla i och skicka Konsumentverkets ångerblankett till CREYAN Sverige. Blanketten hittar du HÄR. Blanketten skickas sedan till följande adress:

Glowday AB
Östhammarsgatan 70
SE-115 28 Stockholm

Vi tillämpar följande undantag från ångerrätten (2 kap. 11 § DAL):

– Ångerrätten gäller ej varor som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av konsumenten.

RETURHANTERING OCH ÅTERBETALNING

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss på shop@creyanskin.se inom 4 dagar. 

Innan du gör en retur så kontakta alltid vår kundtjänst (shop@creyanskin.se) så postar vi en retursedel till dig. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning. Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen. Kostnader för leverans återbetalas ej vid en retur.

Vid godkänd reklamation så återbetalar vi summan för din beställning inom 9 dagar, inklusive eventuell fraktkostnad.

Varorna returneras till:

Glowday AB
Östhammarsgatan 70
SE-115 28 Stockholm

EJ UTHÄMTADE VAROR

Om du inte hämtar upp eller tar emot varor som du köpt så kommer ditt paket att skickas tillbaka till oss förbehåller vi rätten att debitera dig en kostnad för ej uthämtade varor. För närvarande är kostnaden från 250 kr. Avgiften avser frakt och omkostnader. Avgiften dras från din återbetalning.

ALLERGISK REAKTION

En allergisk reaktion är en överkänslighetsreaktion som sker i huden och uppkommer ganska tätt inpå användning av en produkt. Överkänslighetsreaktionen är en försvarsreaktion på ett visst ämne som annars är ofarligt men som kroppens immunförsvar inte tolererar och reagerar negativt på.  

Vet du med dig att du har allergier är det viktigt att du kontrollerar att produkten du använder inte innehåller det specifika ämnet. Det kan vara bra att göra ett allergitest om du är osäker så att du vet vad du ska undvika. Vi finns här och hjälper dig gärna kolla igenom ingredienslistan av en produkt innan användning.  

Kontrollera alltid hur du ska använda din nya produkt. Att använda en produkt på fel sätt kan skapa en negativ reaktion men det är inte samma sak som en allergisk reaktion. Är du osäker på hur du ska använda din produkt så kontakta våra hudterapeuter via mail, telefon och chat så guidar vi dig rätt.  

Om du har fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos oss, vänligen kontakta någon av våra hudterapeuter genom att maila hello@creyanskin.se. För att kunna hjälpa dig på allra bästa sätt ser vi gärna att du beskriver reaktion

BOLAGSINFORMATION

Glowday AB
Sandhamnsgatan 57C
115 28 Stockholm

Organisationsnummer: 559296-0396

Epost: hello@creyanskin.se