FAQ

FAQs

Våra produkter kombinerar naturligt förekommande och avancerade vetenskapliga ingredienser som är enkla att använda, effektiva, ej giftiga och icke-irriterande. Vi använder inte definitioner såsom ”ekologisk” då det inte har någon egentlig betydelse och inte berättar något om en produkts säkerhet eller effektivitet. Vi vill ge dig de allra bästa vetenskapliga ingredienserna. Att vara certifierad ”ekologisk” ger inte alltid de bästa ingredienserna eller resultaten.

Nej. Creyan har valt säkra ingredienser och Creyan är parabenfri hudvård som tolereras väl av alla hudtyper.

Vi älskar våra håriga vänner och kunde aldrig komma på att sätta dem i skada. Så Creyan produkter testas definitivt inte på djur.

Absolut! Alla våra produkter är speciellt utformade för känslig hud. Vi samarbetar med hudläkare när vi utvecklar och testar våra produkter. Naturligtvis är allas hud unik och kan reagera negativt till ingredienser. Även de mest skonsamma ingredienserna kan orsaka en reaktion hos vissa. Vi rekommenderar att du testar en liten mängd av produkten på insidan av handleden om du är orolig för känslighet.

Ja våra produkter är färska. Vi tillverkar våra produkter i små mängder med stor omsorg och under strikt kontroll. Vi använder säkra och kraftfulla ingredienser inklusive rena konserveringsmedel, som vi vet kommer att ge näring, förbättra, skydda, lugna och regenerera din hud. Till skillnad från andra märken sitter våra produkter inte i ett lager under tre års tid. Du behöver alltså inte oroa dig för att de oxiderar och förlorar sin styrka.

Våra produkter har en hållbarhetstid på 12 månader (oöppnade). Efter att våra produkter har öppnats håller de i 6 månader.

Ja det är de. PH-balansen i våra formuleringar är mellan 5-6 för majoriteten av våra produkter. Detta hjälper till att bibehålla hälsan i din hud samt hudbarriär. Vår Exfoliating Peel Solution MD har ett pH på 3.

Produkterna tillverkas i Tyskland med de högsta tillverkningskraven i världen.

Alla våra produkter är formulerade för både män och kvinnor.

På Creyan står vi för innovation. Daily Protection SPF innehåller “ren” SPF 30. Vår unika formulering går på huden klart, skyddar mot UVA, UVB, infrarött-och blått ljus. Du kan läsa mer om fördelarna här.

Vi är här för att hjälpa dig. Ta vårt gratis hudtest så kommer vår hudterapeut tillbaka till dig inom 48 timmar med en personlig rekommendation. Alternativt kan du också prova en av våra standardrutiner här

Vi har för närvarande resestorlekar av våra populära Gentle Cleansing Foam, Exfoliating Peel Solution och Nutria Active 24H Cream. Om du vill prova dessa produkter kommer vi att rabattera priset på en resestorlek när du köper produkten i full storlek. Detta gäller endast för förstagångskunder. 

Om tjänsten

Du kan betala via Stripe eller Klarna.

Vi fraktar produkter för närvarande endast inom Sverige. Om du befinner dig utanför Sverige, kontakta oss så försöker vi hjälpa dig.

I Sverige kommer din produkt att levereras inom 1-3 vardagar. 

Vi erbjuder gratis frakt i Sverige på beställningar över 900kr.

Du kan returnera alla varor till oss så länge de är oanvända, oskadade, oöppnade och i originalförpackningen. Returen behöver ske inom 30 dagar efter mottagandet. Returbetalningar behandlas inom 14 dagar. Om du har klagomål eller vill returnera en vara, kontakta vår kundtjänst på shop@creyanskin.se

Ja Moms ingår i priset.