Creyan Skin System

Clean Active Skincare

CREYAN är en aktiv hudvårdsserie och är utvecklad i nära samarbete med ledande hudläkare och internationella formuleringsexperter för att uppnå bästa resultat på de flesta hudtyper. Produkterna tillverkas i Tyskland och är sammansatt med hög vetenskaplig standard med aktiva, naturliga ingredienser, som tysk skönhet har blivit synonymt med över hela världen.

CREYAN innehåller aktiva ingredienser, naturliga växtextrakt, kraftfulla antioxidanter och mineraler vilka arbetar för att förbättra cellernas regenererande och reparerande förmåga. Som ett resultat kan CREYAN ta itu med orsakerna till åldrande och andra hudproblem på cellnivå.

cruelty free icon
clinically tested icon
no parabens icon
all skin types pink icon
no mineral oils icon

Formuleringar

Våra formuleringar är av hög renhet och innehåller därför inga silikoner, parabener, PEG, mineraloljor, konstgjorda färger och starka dofter. Vi har sett till att våra rena ingredienser, oljor och lipider också är kompatibla med alla hudtyper inklusive de med mycket känslig hud.

CREYAN anpassas efter dina unika behov. Vi har noggrant skapat en samling multi-action-produkter som arbetar för att förbättra din huds hälsa. Våra kraftfulla ingredienser och formuleringar gör det enkelt att behandla flera hudproblem med en enkel rutin. Välj de produkter som du önskar för att få en frisk, slät hud med mer lyster.

FAQs

Våra produkter kombinerar naturligt förekommande och avancerade vetenskapliga ingredienser som är enkla att använda, effektiva, ej giftiga och icke-irriterande. Vi använder inte definitioner såsom ”ekologisk” då det inte har någon egentlig betydelse och inte berättar något om en produkts säkerhet eller effektivitet. Vi vill ge dig de allra bästa vetenskapliga ingredienserna. Att vara certifierad ”ekologisk” ger inte alltid de bästa ingredienserna eller resultaten.

Absolut! Alla våra produkter är speciellt utformade för känslig hud. Vi samarbetar med hudläkare när vi utvecklar och testar våra produkter. Naturligtvis är allas hud unik och kan reagera negativt till ingredienser. Även de mest skonsamma ingredienserna kan orsaka en reaktion hos vissa. Vi rekommenderar att du testar en liten mängd av produkten på insidan av handleden om du är orolig för känslighet.

Vi beskriver inte våra produkter som ”veganska”, även om Creyan-produkter är nästan helt veganska. Du kan läsa mer om ingredienserna i våra produkter på vår lista över aktiva ingredienser och ingredienslistan under varje produkt.

Ja våra produkter är färska. Vi tillverkar våra produkter i små mängder med stor omsorg och under strikt kontroll. Vi använder säkra och kraftfulla ingredienser inklusive rena konserveringsmedel, som vi vet kommer att ge näring, förbättra, skydda, lugna och regenerera din hud. Till skillnad från andra märken sitter våra produkter inte i ett lager under tre års tid. Du behöver alltså inte oroa dig för att de oxiderar och förlorar sin styrka.

Våra produkter har en hållbarhetstid på 12 månader (oöppnade). Efter att våra produkter har öppnats håller de i 6 månader.

Ja det är de. PH-balansen i våra formuleringar är mellan 5-6 för majoriteten av våra produkter. Detta hjälper till att bibehålla hälsan i din hud samt hudbarriär. Vår Exfoliating Peel Solution MD har ett pH på 3.

Produkterna tillverkas i Tyskland med de högsta tillverkningskraven i världen.

Vi är här för att hjälpa dig. Ta vårt gratis hudtest så kommer vår hudterapeut tillbaka till dig inom 48 timmar med en personlig rekommendation. Alternativt kan du också prova en av våra standardrutiner här