Hudtillstånd

Vad behöver din hud?

Vi alla har en unik hudtyp som är främst bestämd av våra gener, men den kan även påverkas av säsongen och vår omgivande miljö. Utöver hudtyper kan huden också vara i ett specifikt hudtillstånd. Till skillnad från hudtyper är hudtillstånd ofta temporära och inträffar under kortare perioder, till exempel när vi upplever ökad stress. Det finns dock även tillstånd som kan vara livslånga.

Oavsett orsaken till att din hud befinner sig i ett specifikt hudtillstånd är det viktigt att anpassa dina hudvårdsprodukter och rutiner för att ge din hud den bästa möjliga behandlingen. Vid mer komplicerade hudtillstånd kan det vara klokt att söka hjälp från en hudspecialist eller dermatolog, som har expertis att ställa diagnos. Nedan listar vi några vanliga typer av hudtillstånd. 

Osäker på vad din hudvårdsrutin som passar dig?

Boka hudvårdskonsultation med våra Auktoriserade Hudterapeuter på Glowday

Boka din kostnadsfria hudvårdskonsultation nu, antingen digitalt eller personligen på vårt Showroom i Stockholm. Vår professionella hudvårdsexpert analyserar din hud och skapar en skräddarsydd hudvårdsrutin utifrån dina behov. Vi erbjuder vetenskapligt beprövade produkter och ger dig råd för en strålande och hälsosam hud.