Kraftfull Aktiva Ingredienser

Tack vare sin porösa struktur har aktivt kol egenskaper som absorberar och binder bakterier, gifter, miljöföroreningar, smuts och talgavlagringar.
En aktiv ingrediens från det persiska sidenträdet som förbättrar åtstramning av övre ögonlock, motverkar trötthet, linjer, rynkor samt mörka cirklar under ögonen.
Hudliknande aktiv ingrediens, påskyndar bildning och regenerering av hudceller, främjar läkning och utjämning av huden. Har en lugnande effekt och gör huden smidig.
Har en lugnande effekt. Återfuktar torr, irriterad och skadad hud. Samtidigt innehåller den antioxidanter, antiinflammatorisk och regenererande egenskaper.
Aminosyror är en baskomponent inom hudvård vilka tränger djupt in i huden och tydligt stramar åt huden. Genom att komprimera kollagenfibernätet förstärks hudens elasticitet och rynkor undviks. De stora molekylära aminosyrorna jämnar och binder fukt på hudytan.
Botoxliknande aktiv ingrediens som slappnar av huden i ansiktet och minskar rynkor vid regelbunden användning.
Speciellt effektiv för mycket känslig, torr och allergisk hud. Rik på gamma-linolensyra som stärker hudens skyddsbarriär Har en mild skyddseffekt på huden och minskar irritationen.
Är i stratum corneum huvudkomponenterna i det intercellulära horncellcementet. Ceramider bildar en skyddande film som gör huden mer motståndskraftig mot yttre påverkan, stärker lipidbarriären och minskar transepidermal vattenförlust.
En tripeptid med goda hudutjämningsegenskaper. Sänker skrynkligt djup och minskar hudens grovhet på bara några dagar.
Regenererande och läkande. Den regenererar lipidinnehållet i huden och ökar dess förmåga att behålla fukt. Grapeseed olja absorberas mycket bra i huden, gör huden smidig och skyddar mot uttorkning.
Extrakt av grönt och vitt te som innehåller en hög halt av flavonoider, polyfenoler och koffein. Det stimulerar hudcirkulationen, vilket ger huden en vitaliserande och uppfriskande effekt. Med sin antimikrobiella effekt skyddar den också huden mot yttre stress och kan förhindra inflammation och skydda mot kraftig sol.
Ett naturlig och aktiv sammansättning för behandling av oren hud som förenar de kraftfulla egenskaperna hos extrakt från medicinalväxten Bu Gu Zhi (från traditionell kinesisk medicin), såväl som magnolia och pilbark. De aktiva ingrediensen mjukar upp utseendet. HerbapurifineTM har visat sig vara antiinflammatoriskt, antibakteriellt, anti-seborré, minskar klåda och lämnar en behaglig känsla på huden.
Är ett väsentligt näringsämne i huden och har en mycket hög vattenbindningsförmåga. Är både fuktgivande och fuktbevarande.
I Kina kallas den för “odödlighetens ört”. Tillhör “anti-aging” växterna som har ett högt innehåll av antioxidanter, vitaminer och flavonoider. Hudfunktionerna stimuleras, irritationer lindras och en känslig hud stabiliseras. Mycket regenererande.
Anses vara ett av de mest naturliga anti-aging-medlen någonsin och är rik på provitamin A och naturlig vitamin E. Jojobaolja tränger på ett mycket bra sätt in i huden och hämmar inflammation. Stabiliserar pH värdet samt reglerar hudens fett- och fuktinnehållet.
Är en naturlig byggsten av cellmembran. Lecitin fuktar inte bara, utan underlättar även absorption av andra näringsämnen genom huden. Den fungerar väl med antioxidanter som C-vitamin och E-vitamin, och säkerställer ett ökat fuktinnehåll i huden.
Förbättrar den naturliga hudbalansen, motverkar åldrande av huden, lindrar huden och döljer feta områden. Magnoliaxtrakt erhålls från blommor och bark. Det hjälper huden mot irritationer och stärker hudens motstånd. Har även antiinflammatorisk och antibakteriell verkan.
Mangosmör är fuktgivande, jämnande och lugnande. Även känd för sin vitaliserande effekt.
Mastic rensar huden från smuts och föroreningar, normaliserar talgnivåer för att förbättra oljig och fet hud. Den förbättrar även kollagenbildning som skydd mot åldrande hud.
En bioteknologisk komponent vilken återaktivera hudens kollagen och elasticitet.
Niacinamide hjälper till att förbättra förstorade porer, ojämn hudton, rynkor och inflammerad hud såsom akne.
Skyddar och vitaliserar hudens stamceller. Förbättrar elasticiteten och hudens fasthet. Hjälper hudens stamceller att bevara sin förmåga att regenerera.
Mycket fuktgivande och stödjer läkning av sår, inflammation och UV-skador (solbränna). Minskar ärrbildning.
En antioxidant med UV-skyddande effekt. Innehåller OPC (oligomera procyanidiner), vilket kan öka antioxidanteffekten av vitamin C tiofaldigt. Den har en avgörande funktion vid kollagenbildning och arbetar därmed mot rynkor och hängande hud.
Serin säkerställer att huden behåller sin fukt. Dessutom stabiliserar den hudens pH.
Sheasmör skyddar huden mot uttorkning och bidrar till en len och jämn hud.
Tillverkad av olivolja och har en utjämnande egenskap med antioxidant. Hjälper till att förhindra pigmentering, åldersfläckar och fungerar som fuktgivande.
Skyddar huden mot fria radikaler och har visat sig minska rynkdjupet. Det stimulerar de metaboliska processerna i cellerna samt bidrar till hudens vitalitet.
Urea hjälper cellerna att samarbeta med varandra. På detta sätt kan torr hud effektivt tillföras den nödvändiga fukten från insidan.
A-vitamin ökar bildning av kollagen, förbättrar hudens naturliga funktioner, skyddar mot för tidigt åldrande hud genom UV-strålning.
Innehåller vitaminer B1, B3, B2, B5, B6 och B9.
Har antiinflammatoriska egenskaper, stimulerar bildning av kollagen och motverkar fria radikaler. Minskar även pigmentering (åldersfläckar) och ger en lyster, jämn hud.
Bidrar till att minska de negativa effekterna av UV-strålning såsom rodnad, svullnad, hudirritation, solbränna och rynkor.